sailing area
the yacht
skipper's profile
programme and prices
learn to sail
how to book
owners network
links
 

tel/fax +44 (0)7770 303613 :: email info@newhorizonsailing.com

Welkom bij New Horizon Sailing
 

Wij bieden u charters, zeilonderricht en teambuilding programma’s voor de westkust van Schotland aan boord van een “Oyster” jacht van topkwaliteit. We kunnen u zelfs helpen bij het verkrijgen van voldoende ervaring en kwalificerende tochten voor uw vaarbewijs. We zijn zeer flexibel en goede luisteraars. Kortom, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

 


Scarba De westkust van Schotland met inbegrip van de Hebriden is één van ’s wereld beste zeilgebieden met duizenden meren en eilanden. Ervaren zeilers zullen genieten van de geweldige mogelijkheden voor zichtnavigatie. Beginnende zeilers kunnen hun vaardigheden oefenen en aanscherpen in beschutte meren met goede ankerplaatsen.
Iedereen, inclusief de niet-zeilende passagier, zal genieten van de adembenemende vergezichten, de rust, de ruimte en de gastvrijheid. Dit is de plek om aan boord te ontspannen van de dagelijkse stress, herinneringen op te halen en wellicht een paar nieuwe vaardigheden op te doen.

Ook is dit de manier om één van Groot-Brittannië’s meest ongerepte en ongestoorde natuurgebieden zonder te bezoeken.

“Oyster” jachten staan synoniem voor de beste kwaliteit, zeewaardigheid en veiligheid. “Stormdancer” is daarop geen uitzondering. De “Oyster” 435 is zeer krachtig en heeft een grote waterverplaatsing voor lange en comfortabele tochten. Ze is uitgerust met de modernste navigatie- en veiligheidsmiddelen en haar tuigage is gemakkelijk te bedienen.. Door haar “Deck Saloon”design biedt ze plaats aan maximaal 8 personen in 4 comfortabele, lichte en ruime hutten.

TreshnishDe professioneel geschoolde kapitein is zeer geduldig en kan al het werk voor u doen, maar geeft even graag het stuurwiel uit handen als u zelf hands-on wilt gaan.

We leggen grote nadruk op veiligheid, zodat u met groot vertrouwen plezier kunt maken en u kunt amuseren en genieten van de indrukwekkende onverwachte ontmoetingen.

Wij bieden betaalbare “Oyster” charters. U kunt het hele schip charteren of per bed boeken. Het programma kent een veelheid van cruises voor ieders smaak – van uitdagende trips naar St. Kilda tot barbecues en cheilids (traditionele volksdansen) tijdens de “Classic Malts Cruise”.

The Summer IslesNeem even de tijd om de website te bekijken of er iets van uw gading tussen zit en schroom niet contact met ons op te nemen als u aangepaste wensen heeft.

We hopen dat u met ons op avontuur wilt gaan en uw eigen “New Horizon” zult ontdekken.

Jenny en Richard Leigh

Telefoon/Fax
+ 44 (0)7770 303613
E-mail

Klik hier om terug te keren naar de Engelse homepage

back to top

 
tel/fax +44 (0)7770 303613 :: email info@newhorizonsailing.com